Bedankt dat, je vandaag bij me bent gekomen. Kun, je je laatste serum op, je voorhoofd gebruiken Fantastische vraag. Ik, ga, je vandaag vier punten geven en als, je dat doet kan, je oog voortijdig verouderen. Dus, je wilt deze, video bekijken., Ik, ga door De vier punten aan het einde van de video. Ik, ga, je vertellen wat ik nog meer doe voor wenkbrauwgroei, voor, mijn, patinten., Om hen, te helpen, tijd moeite en geld te besparen klik, je nu op de vind ik leuk knop hieronder. En ik wil, je opmerkingen aan Het einde horen omdat we allemaal leren van onze eigen individuele praktijken op deze videos. Ik hou ervan. Nummer een. Ok. De applicator jouw applicator zal, anders zijn. Van je wimper tot je wenkbrauw en serum en het maakt een, groot verschil., Het wimperserum, wordt, een, fijne dunne applicator Die bedoeld is om een klein, beetje vloeistof langs de wimperlijn aan te brengen waar de wimperhaarwortels de applicator voor, je wenkbrauw zijn. Zoals. U weet is. Het is steviger zodat het product niet verspild wordt, maar daadwerkelijk bij de haarwortels, komt. Nu dat gaat in mijn, nummer twee, waar, je je kunt verouderen ik, let op deze omdat ik, je vertelde over de twee, applicators een, klein, beetje, gaat, langs de rand Van het oog. Stel, je voor dat, je een van de laatste voorwaarden gebruikt. Die leeftijd is je ik voortijdig. Dat zijn degenen met prostoglandines. Latisse was Maddow Prost. Velen van jullie reageerden toen ik de video vorig jaar plaatste het was op, leeftijd het, oog uh dat je Die gebruikt.

En je vraagt, je af of er prostoglandines in zitten nu ze verborgen zijn. Dus, je moet het echt lezen. Ingredinten lijst. En waar, je naar op zoek bent is ISO propyl prostaat genaamd. Dat is een van de meest voorkomende wat dan ook. Dat is als. Een clubprostaat het mottoproces een, proces dat, je een, idee geeft maar de ISO. Propyl is de meest voorkomende die. We zien en ze verbergen het daar echt. Maar stel dat, je er een, gebruikt., Als, je gebruikt. Het laatste jaar dat, je het op het voorhoofd gebruikt breng, je nu vloeistof langs de vetkussentjes en een deel van de veroudering van het, oog van dit soort serums en Dat erin zit door, atrofie van het, vetkussentje waardoor de kleur van de huid rond het oog en het meest boven de stad waar het oog terug in het hoofd komt te zitten, roodheid irritatie uh en het kan zelfs het, oog, hangen. Dus. De prostaatklier en andere als. Je ze als laatste gebruikt met de verkeerde applicator kan dat probleem accentueren omdat het verband lijkt te houden met de dosering en de verkeerde applicator, je de verkeerde dosis kan geven., Als, je kijkt naar de anti IgE producten dan hebben ze de groeifactoren.. Dat is wat ik gebruik., Ik, draag niets in mijn praktijk met de prostaatklier. Omdat ik niet wil dat mijn patinten behandelingen voor mij moeten krijgen vanwege vroegtijdige veroudering en het oog gebruikt het audiosysteem menselijke beenmerggroeifactor voor de groei, plus andere ingredinten die niet vervolgend zijn.

Agonisten. Dus. In dat geval kun, je ze ruimer toepassen maar nogmaals de applicators zullen anders zijn. Nummer drie zijn de ingredinten. Dus, als, je vaak naar de wimper en het voorhoofd kijkt zullen ze iets andere ingredinten bevatten. Denk aan de wimper., Er zijn heel, weinig, haarzakjes of individuele haartjes Langs de wimper vergeleken met de wenkbrauw.. Het voorhoofd is veel dikker en hier. Dus elk op de. Is zeer delicaat en kostbaar.. U zult dus zien dat, er, misschien, nog een, paar, antioxidanten, zijn, voor, het AngioJet systeem. Er is vitamine. En co. Enzym Q 10 toegevoegd aan het afgelopen jaar. Dat wordt, niet gebruikt in de wenkbrauw die helpt bij, het uiterlijk van de dikte maar ook vitamine D, maakt het een, beetje meer glanzend. Mensen, houden van wat, meer glans op de wimpers., Hierdoor lijkt het alsof, er, meer, haarzakjes, Zijn dan dat er, co, enzym Q 10 is dat helpt bij de energieproductie via de mitochondrin. Dat zijn de energieproductiegebieden van de cellen. En deze twee factoren houden ook de haarzakjes in de juiste groeifase omdat ze in een, groeifase een, sluimerende, werking, hebben, op, al het haar. In het lichaam. En het verschilt van de wimper, tot het voorhoofd tot het hoofd tot de rest van het lichaam. Het is dus vrij uniek. Het, kan dus zijn dat er verschillen in ingredinten zijn. Alsof, er, een, anti ijs ontleden ingredinten. Van degene, waarin, je zit dat. Je nummer vier neemt is gewoon de vraag waarom waarom zou, je een vorig jaar willen nemen, als, je op het voorhoofd zit of omgekeerd Meestal zijn ze vergelijkbaar en zijn de kosten vergelijkbaar in bedrag en verspil, je gewoon product.

Indien. En het zou, je half zo lang. Meegaan omdat, je het nu op de grendel en het voorhoofd gebruikt. Dus voor de meeste van mijn patinten en de meeste van onze verkopers kopen n wimper n wenkbrauw niet zo belangrijk NGI systeem omdat er geen prostoglandines zijn die ouder, worden, het oog., Wees heel voorzichtig in Mijn tweede reden ik noemde die prostoglandines omdat de dosis, als, je ze rond het oog krijgt meer kans heeft dat, je die voortijdige veroudering krijgt precies het tegenovergestelde van. Wij willen doen., Ik, heb een, aantal, patinten gehad die bij hen, zijn geweest., Ik, gebruik, bloedplaatjesrijke, vezels, wat Een bloedafname is. En ik deed, het heel, voorzichtig, rond, het oog en merkte op waar de bloedvaten een canule met een, grote maat, gebruiken, om dat, bestaande vet te helpen verbeteren en om die, verouderingsveranderingen te, helpen, omkeren, voor, ongelukkige mensen die, die, producten gebruikten die dat, probleem Hadden. En dat is. Dat was nummer vier. Nummer vijf is mijn tip voor jou. Wat moet ik doen voor mijn patinten om de hoeveelheid groeifactor um wimper en wenkbrauwserums te verminderen die ze nodig, hebben, om hun eigen groeifactoren uit hun lichaam te laten samenwerken met deze serums Is een bloedafname doen en bloedplaatjesrijk fibrine nemen voor plasma wenkbrauw en ook voor eronder. Sinds ik een, bloedafname, heb gehad., Hoe dan ook, we gebruiken plasma ogen die helpen, bij losse, huid onder, het oog of een, flodderig oog maar vooral, om het in het voorhoofd te plaatsen Met een, canule van groot, formaat rekening houdend met het feit dat, je de superoculaire uh en de supertrochleaire, vaten hebt die, kan communiceren met de retinale slagader.

Dus, je moet wat natuurlijk voor het gezichtsvermogen is heel, voorzichtig zijn met het uitvoeren van die, procedures. Iemand, goed zien. Maar alle 100 natuurlijke groeifactoren stamcellen en cytokines van je eigen lichaam werken geweldig voor de haargroei. En dan voor onderhoud natuurlijk heb, je je NTI systeem of welk wimpersysteem, je ook gebruikt voor conditionering en om je wimpers en wenkbrauwen te laten groeien. Ik vraag me af hier. In de reacties, hieronder wat is jouw favoriet Heb, je je ingredinten gecontroleerd Heb, je last van de prostaatklieren Heeft het uw oog verouderd Ik heb hier een, complete afspeellijst, geplaatst bij een, video waarin wordt gesproken over wimperserums die vroegtijdig verouderen, je oog blijf op de hoogte.

https://www.youtube.com/watch?v=uWbaE-FILg4